Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Qmed Tüskés masszázshenger (930211)

3 390 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
vitalcafe.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 3 390 Ft

Termékleírás
QMED Tüskés masszázshenger 930211A QMED Tüskés masszázshenger egy egyszerűen használható fitnesz és rehabilitációs eszköz, mely ideális teljes testmasszázs és reflexpontok stimulálásának végzésére. A henger ergonómikus alakjával, valamint tüskéivel kellemes vérbőséget...

QMED Tüskés masszázshenger 930211 A QMED Tüskés masszázshenger egy egyszerűen használható fitnesz és rehabilitációs eszköz, mely ideális teljes testmasszázs és reflexpontok stimulálásának végzésére. A henger ergonómikus alakjával, valamint tüskéivel kellemes vérbőséget okoz a kezelt testfelületen. A reflexzónák stimulálásával jótékony hatással van a belső szervek működésére, továbbá segítséget nyújt a stressz által kiváltott izomfeszülések csökkentésében.

Anyaga: termoplasztikus elasztomer (TPE), polipropilén (PP)
Mérete: 17 x 7 cm Javallat:
Láb, alkar és kéz fájdalmas tünetei
Lúdtalp
A bokaízület korlátozott mozgásképessége
Carpalis-alagút szindróma
Ülő- és állómunkát végzők számára

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.